Lebih 7,200 wanita telah sertai PW5 kami dengan niat sihatkan badan! Mari ubah hidup anda dengan PW5!

ANTARA TUJUAN 7,200 WANITA SERTAI PW5Adakah Anda Seorang Yang...

Ingin tahu kebenaran tentang diet dan penurunan berat badan

Telah cuba banyak diet tetapi gagal mencapai berat badan ideal

Ingin cepatkan kehilangan lemak dan sihatkan badan

Mahu sokongan turunkan berat badan dengan cepat dan berkesan

Mahu tampil lebih yakin dan mendapat bentuk badan impian

Ingin badan lebih cergas untuk memudahkan pergerakan harian

Jika Anda Mempunyai Ciri-Ciri Di Atas, PW5 Bakal Mengubah Hidup Anda!

Bagaimana Kami Membantu Mereka?

Lebih 7,200++ wanita berumur dari 35-55 tahun telah sertai PW5 dan berjaya sihatkan tubuh badan tanpa stress dengan bimbingan dan nasihat kami!

Mulakan Perjalanan Transformasi Badan!

Misi kami di Aafiya Life ialah membantu anda mencapai tahap kesihatan yang terbaik!

Oleh itu kami tubuh Program Wholesome5 Program Fat Loss Accelerator & Transformasi Badan (PW5) untuk bantu para wanita buang lemak jahat dan turunkan berat badan!

SAYA NAK DAFTAR PW5 SEKARANG!

Antara Hasil PW5 Yang Berjaya Dicapai 7,200 Sisters Kami

**Keputusan adalah berbeza mengikut individu

Kurangkan perut buncit dalam program!

Ramai peserta akui turun berat sebanyak 2-5kg* (mungkin berbeza ikut individu)

Pulih & sihat usus untuk bakteria sihat

Rasa lebih selesa dan kurang “bloated” dan tingkatkan metabolisme badan

Singkir food cravings & reset tastebud

Badan rasa lebih ringan dan bertenaga, juga kurang rasa makan malam

Kurang radang dan sakit sendi

Senang melaksanakan aktiviti harian seperti beribadah dan jalan jauh

Saya Tak Berminat Dengan Pembelian Barang

Program Wholesome5 - Program Fat Loss Accelerator & Transformasi Badan (PW5) adalah program coaching 2 minggu yang berasaskan konsep makanan berkhasiat “Whole Food” TANPA sebarang produk atau suplemen! Anda hanya perlu beli barang berdasarkan senarai meal prep dan ikut resepi kami!

4 Sebab Pilih PW5 Berbanding Diet Lain

Program Pemakanan Semulajadi

Kaedah selamat 100% disokong sains tanpa sebarang produk kurus

Dapat Panduan Praktikal

Tak perlu Google tips diet atau resepi yang perlu diikuti

Jurulatih Bertauliah

Dikendalikan oleh Certified Life dan Nutrition Coach iaitu Coach Haz

Support System Kuat

Bimbingan dan pemantauan melalui Telegram, Whatsapp dan FB Group

“PW5 Bukan Program 2 Minggu Sahaja, Tapi Ilmu Pemakanan Seumur Hidup!”

PW5 adalah program coaching 2 minggu yang berasaskan konsep makanan berkhasiat “Whole Food”, penawar segala masalah kesihatan, termasuk obesiti kepada wanita.

Kami turut memberi anda bimbingan penurunan berat dengan panduan pemakanan yang disokong sains oleh Certified Health & Nutrition Life Coach! DAFTAR UNTUK INTAKE SETERUSNYA untuk mula perjalanan transformasi diri anda!

DISKAUN PROMO SEBANYAK 65%!

RM99

Harga Promosi

RM279

Harga Kursus

RM3,302

Nilai Sebenar Kursus

BAYAR SEKALI SAHAJA HARGA RM 99 SANGAT BERBALOI!

Dengan harga ini ANDA BAKAL DAPAT SEMUA YANG BERIKUT tanpa cas tambahan!


 • Meal Plan serta buku resipi 5 Hari PW5 bernilai RM 599 yang disediakan mengikut kaedah disokong sains (Peserta program sebelum ini berjaya turun 2 kg - 5 kg dalam masa 5 hari dengan mengikuti Meal Plan ini)
 • Panduan meal prep dan senarai membeli-belah juga disediakan
 • Kelas group coaching online secara live bernilai RM 399:
  • Wholesome5 Masterclass 1 Jun 2024 (9 AM – 10.30 AM)
  • Living Wholefully Masterclass: Diet tanpa stress! Khusus untuk Wanita 13 Jun 2024 (9 AM – 11 AM)
 • Kelas coaching online dirakam bernilai RM 300:
  • Program Fat Loss Accelerator & Transformasi Badan Masterclass: 5 Rahsia Untuk Transformasi Tubuh Anda Menjadi Jentera Pembakar Lemak
 • 24/7 Support selama 2 minggu di Telegram, WhatsApp, Facebook Group dan direct akses kepada coaches yang bernilai RM 999
 • 5 Video Coaching bernilai RM 249 mengenai Cabaran 5 Hari PW5
 • 1 Kelas Meditasi untuk Menangani Stress oleh The Golden Space (M) Sdn Bhd
 • 1 Buku Kerja PW5 bernilai RM 59
 • 3 Ebook Percuma bernilai RM 299

– “6 Cara Menurunkan Berat Badan Tanpa Berdiet
– “4 Cara Mempertingkatkan Sistem Imun Tubuh
– “9 Hormon Yang Mempengaruhi Berat Badan Anda


Tutor Kursus: Coach Haz

 • Certified Health & Nutrition Life Coach
 • Certified Natural & Nutrition Healing
 • Stress Management for Better Living
 • Self-Control Psychology & Weight Loss

Jika anda tak berpuas hati, kami pun tak puas hati. Jadi kami akan refund wang anda 100%! Kami tidak mengesyorkan Program Fat Loss Accelerator & Transformasi Badan jika anda hamil atau menyusu.

SAYA INGIN DAFTAR UNTUK PW5 SEKARANG

Jika Kami Boleh, Anda Pasti Boleh!

Siapa Kami & Bagaimana Kami Membantu Anda

Aafiya Life diasaskan oleh 2 wanita mempunyai misi untuk membantu anda mendapatkan tahap kesihatan yang terbaik. Kenali kami di sini!

Coach Haz @ Aafiya Life Co-Founder

Real Food is the Real Medicine

Saya Hazlina Churai Mee, berumur 48 tahun, ketinggian 175 cm, telah berjaya menurunkan berat badan saya dari 76-78 kg ke 61 kg. Sepanjang 3 tahun berkecimpung dalam bidang ini, saya berjaya mengekalkan berat badan sebanyak 61 kg.

Saya merupakan seorang Jurulatih Kesihatan & Pemakanan Yang Diperakui. Kini saya berazam untuk membantu para wanita di luar sana yang ingin mendapatkan berat badan yang ideal. Tiada apa yang mustahil!

Setelah beberapa bulan saya capai berat badan ideal, saya diuji dengan masalah ketumbuhan ovari. Oleh kerana saya mengalami komplikasi sewaktu pembedahan yang terdahulu, maka doktor tidak mahu mengambil risiko dengan melakukan pembedahan untuk kali yang ke-4. Saya tak mengalah dan buat research sendiri. Saya dapati ada 2 cara yang boleh merawat penyakit saya iaitu dengan puasa cara autophagy dan makan plant-based food.

Selepas 3 bulan, saya berjumpa pakar sakit puan kembali. Result CT Scan menunjukkan endo saya masih ada tapi telah mengecil. Kesemua pengalaman ini telah membuka mata saya. Real Food is the Real Medicine.


Suzana @ Aafiya Life Co-Founder

You can eat a healthy diet and exercise daily, but until you deal with the mess in your head and address your past traumas, your body won't fully heal

Nama saya Suzana Ahmad, berumur 50 tahun, ketinggian 165 cm, telah berjaya menurunkan berat badan saya dari 70 kg ke 57 kg. Sepanjang 2 tahun lepas saya berjaya mengekalkan berat badan ideal saya sebanyak 57 kg sehingga sekarang.

Saya menjadikan misi saya untuk memberi sokongan dan bimbingan yang tepat kepada wanita lain yang mempunyai masalah berat badan seperti saya dulu.

Dahulu saya seorang yang overweight dan tidak selesa melihat diri saya di cermin, hilang keyakinan diri, merasa kecewa kerana saya tidak mempunyai tenaga untuk melakukan perkara-perkara yang menggembirakan saya dan mengalami anxiety. Kemudian, takdir telah menemukan saya dengan Hazlina Mohd Nor, kini merupakan rakan baik dan rakan niaga saya. Masa itu baru saya sedar yang saya begitu jahil tentang pemakanan.

Tubuh kita mempunyai keupayaan untuk sembuh dengan sendiri apabila kita ‘go back to the basics’ seperti makanan lengkap yang berkhasiat, tidur secukupnya dan yang paling penting adalah kita sayangkan diri kita.

Jangan Tangguh Lagi! Mulakan Perjalanan Anda Hari Ini!

Daftar PW5 Sekarang!

DISCLAIMER: Program ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, mengubati, menyembuhkan atau mencegah sebarang jenis penyakit. Kami mengesyorkan anda berjumpa dengan doktor anda sebelum memulakan Program Wholesome5 jika anda mempunyai masalah perubatan atau mengambil ubat preskripsi dan makanan tambahan. Kami tidak mengesyorkan Program Wholesome5 kepada wanita yang hamil atau menyusu.

Soalan Lazim

PW5 bukan seperti program lain. Kaedah yang gunakan dalam PW5 adalah efektif kerana ia adalah program yang telah disusun berdasarkan gabungan diet yang disokong sains, amalan holistik (seperti mendapatkan cahaya matahari, pengurusan stress dan mencapai ketenangan) dan kumpulan sokongan yang padu.

Ia dicipta bukan dengan tujuan untuk menerapkan budaya diet kepada wanita tetapi untuk menunjukkan kepada mereka cara lebih mudah untuk mengamal gaya hidup sihat dengan berkekalan. Selain itu, PW5 juga berperanan sebagai panduan untuk menunjukkan kepada anda jalan untuk mencintai diri sendiri.

Program coaching 2 minggu yang dibahagi kepada 2 fasa iaitu: Fasa Persediaan & Fasa Cabaran.

Di dalam masa 2 minggu, kami akan memperkasakan anda dengan ilmu dan akan bimbing anda untuk melaksanakan Cabaran 5 Hari PW5 yang bertujuan untuk reset semula sistem tubuh supaya lebih sihat, langsing dan bertenaga dengan pemakanan yang betul.

Cara pemakanan yanag diamalkan dalam PW5 adalah menggunakan makanan lengkap (whole food) bernutrisi tinggi tanpa suplemen, tanpa meal replacement dan tanpa produk kurus. Ia dapat bantu menyembuhkan usus, hilangkan keradangan dan buang toksin yang sudah bertahun-tahun di dalam badan, memulihkan metabolisma dan menetapkan semula sistem supaya penurunan berat badan menjadi lebih mudah.

6 asas perlaksanaan Cabaran 5 Hari PW5 adalah:

 • Intermittent Fasting
 • Diet berasaskan pemakanan yang bernutrisi tinggi
 • Mengelakkan makanan berproses
 • Pengambilan air secukupnya
 • Mendapat tidur dan rehat yang mencukupi
 • Mendapatkan cahaya matahari pagi

Keputusan setiap individu akan berbeza bergantung kepada banyak factor yang berbeza. Berdasarkan pengalaman kami, mereka yang mengikuti program ini dengan teliti telah berjaya menurunkan 2 hingga 5 kg dalam masa 2 minggu. Walaupun kami tidak dapat menjamin keputusan anda, namun kami boleh berjanji bahawa jika anda mengambil serius program ini anda akan menjadi versi diri anda yang lebih baik di penghujung program nanti.

Kami tidak mengesyorkan PW5 untuk ibu mengandung atau menyusu.

Kami mengesyorkan anda berjumpa doktor dahulu sebelum memulakan PW5 sekiranya ada mempunyai sebarang penyakit dan/atau sedang mengambil ubat preskripsi.