7,000+ sisters sertai program kami yang mungkin menghadapi masalah ketidakseimbangan hormon pernah hadapi masalah berikut...

Berat badan naik mendadak, atau baju tak muat selepas bersalin

Senang dipukau iklan makanan atau tiada motivasi menurun berat badan

Kerap sakit badan atau susah bersolat dan beriadah

Lemak badan berlebihan yang boleh menyebabkan pelbagai penyakit

Dah cuba diet banyak kali, tapi tak kurus-kurus jugak

Kurang konfiden dengan keterampilan diri sendiri

SAKIT ITU LEBIH MAHAL DARIPADA USAHA SIHAT!

Kami tawarkan penyelesaian masalah tersebut melalui program gaya hidup & pemakanan semulajadi!

Bagaimana Kami Membantu Mereka?

Ramai wanita yang ingin menyihatkan tubuh badan berjaya nampak & ukur results dengan bimbingan dan nasihat pemakanan dan gaya hidup kami melalui diet hormon iaitu Program Wholesome5 (PW5)!

Mulakan Perjalanan Transformasi Badan!

Program 14 hari ini akan mengubah kehidupan anda ke arah yang lebih baik yang fokus untuk menyeimbangkan kadar hormon dalam tubuh melalui pola pemakanan. *Hasil keputusan mungkin berbeza dan bergantung kepada individu

Dapatkan tahap kesihatan yang terbaik melalui Program Wholesome5 (PW5)!
• program coaching panduan pemakanan + penurunan berat 2 minggu
• berasaskan konsep makanan berkhasiat “Whole Food” disokong sains tanpa produk atau suplemen
• dibimbing oleh Certified Health & Nutrition Life Coach!

YA, SAYA MINAT SIHAT SECARA SEMULAJADI!

Harga Rendah Untuk Program Yang Boleh Ubah Gaya Hidup!

RM99

Harga Promosi

RM279

Harga Kursus

RM3,302

Nilai Sebenar Kursus

Jika anda tak berpuas hati, kami pun tak puas hati. Jadi kami akan refund wang anda 100%! Kami tidak mengesyorkan Program Fat Loss Accelerator & Transformasi Badan jika anda hamil atau menyusu.

YA, SAYA INGIN SERTAI SEKARANG!

PW5 - Program 14 Hari Yang Bakal Ubah Kehidupan Yang Lebih Baik!

 • Meal Plan + Buku Resipi 5 Hari PW5 disediakan mengikut kaedah disokong sains
 • Panduan meal prep dan senarai membeli-belah
 • 2 Kelas group coaching Masterclass secara Live
 • Kelas video coaching yang telah dirakam
 • 5 video coaching - Cabaran 5 Hari PW5
 • 24/7 coaching & support 2 minggu di private social group
 • Direct akses kepada coaches
 • 2 video cara melakukan positive affirmation
 • 1 kelas meditasi online
 • 1 buku kerja
 • 3 ebook PERCUMA!

Kenapa Perlu Sertai PW5 Sekarang?

 • Slot terhad untuk setiap intake jadi sign up secepat mungkin!

Inilah Masa Untuk Anda Dapat Result Yang Anda Impikan!*

**Keputusan adalah berbeza mengikut individu. Berdasarkan result kumulatif oleh 7,000+ sisters yang telah sertai program kami

Kurangkan perut buncit dalam program!

Pulih & sihat usus untuk bakteria sihat

Singkir food cravings & reset tastebud

Kurang radang dan sakit sendi

KESIHATAN ADALAH NIKMAT & AMANAH!

YA, SAYA INGIN SERTAI SEKARANG!

Jika Kami Boleh, Anda Pasti Boleh!

Siapa saya dan bagaimana saya boleh bantu anda

Coach Haz @ Aafiya Life Co-Founder

Real Food is the Real Medicine

Saya Hazlina Churai Mee, berumur 48 tahun, ketinggian 175 cm, telah berjaya menurunkan berat badan saya dari 76-78 kg ke 61 kg. Sepanjang 3 tahun berkecimpung dalam bidang ini, saya berjaya mengekalkan berat badan sebanyak 61 kg.

Saya merupakan seorang Jurulatih Kesihatan & Pemakanan Yang Diperakui. Kini saya berazam untuk membantu para wanita di luar sana yang ingin mendapatkan berat badan yang ideal. Tiada apa yang mustahil!


Suzana @ Aafiya Life Co-Founder

You can eat a healthy diet and exercise daily, but until you deal with the mess in your head and address your past traumas, your body won't fully heal

Nama saya Suzana Ahmad, berumur 50 tahun, ketinggian 165 cm, telah berjaya menurunkan berat badan saya dari 70 kg ke 57 kg. Sepanjang 2 tahun lepas saya berjaya mengekalkan berat badan ideal saya sebanyak 57 kg sehingga sekarang.

Saya menjadikan misi saya untuk memberi sokongan dan bimbingan yang tepat kepada wanita lain yang mempunyai masalah berat badan seperti saya dulu. Tubuh kita mempunyai keupayaan untuk sembuh dengan sendiri apabila kita ‘go back to the basics’ seperti makanan lengkap yang berkhasiat, tidur secukupnya dan yang paling penting adalah kita sayangkan diri kita.

Soalan Lazim

PW5 bukan seperti program lain. Kaedah yang gunakan dalam PW5 adalah efektif kerana ia adalah program yang telah disusun berdasarkan gabungan diet yang disokong sains, amalan holistik (seperti mendapatkan cahaya matahari, pengurusan stress dan mencapai ketenangan) dan kumpulan sokongan yang padu.

Ia dicipta bukan dengan tujuan untuk menerapkan budaya diet kepada wanita tetapi untuk menunjukkan kepada mereka cara lebih mudah untuk mengamal gaya hidup sihat dengan berkekalan. Selain itu, PW5 juga berperanan sebagai panduan untuk menunjukkan kepada anda jalan untuk mencintai diri sendiri.

Program coaching 2 minggu yang dibahagi kepada 2 fasa iaitu: Fasa Persediaan & Fasa Cabaran.

Di dalam masa 2 minggu, kami akan memperkasakan anda dengan ilmu dan akan bimbing anda untuk melaksanakan Cabaran 5 Hari PW5 yang bertujuan untuk reset semula sistem tubuh supaya lebih sihat, langsing dan bertenaga dengan pemakanan yang betul.

Cara pemakanan yanag diamalkan dalam PW5 adalah menggunakan makanan lengkap (whole food) bernutrisi tinggi tanpa suplemen, tanpa meal replacement dan tanpa produk kurus. Ia dapat bantu menyembuhkan usus, hilangkan keradangan dan buang toksin yang sudah bertahun-tahun di dalam badan, memulihkan metabolisma dan menetapkan semula sistem supaya penurunan berat badan menjadi lebih mudah.

6 asas perlaksanaan Cabaran 5 Hari PW5 adalah:

 • Intermittent Fasting
 • Diet berasaskan pemakanan yang bernutrisi tinggi
 • Mengelakkan makanan berproses
 • Pengambilan air secukupnya
 • Mendapat tidur dan rehat yang mencukupi
 • Mendapatkan cahaya matahari pagi

Keputusan setiap individu akan berbeza bergantung kepada banyak factor yang berbeza. Berdasarkan pengalaman kami, mereka yang mengikuti program ini dengan teliti telah berjaya menurunkan 2 hingga 5 kg dalam masa 2 minggu. Walaupun kami tidak dapat menjamin keputusan anda, namun kami boleh berjanji bahawa jika anda mengambil serius program ini anda akan menjadi versi diri anda yang lebih baik di penghujung program nanti.

Kami tidak mengesyorkan PW5 untuk ibu mengandung atau menyusu.

Kami mengesyorkan anda berjumpa doktor dahulu sebelum memulakan PW5 sekiranya ada mempunyai sebarang penyakit dan/atau sedang mengambil ubat preskripsi.

Jangan tangguh lagi!

Mulakan perjalanan sihatkan diri anda hari ini!

DISCLAIMER: Program ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, mengubati, menyembuhkan atau mencegah sebarang jenis penyakit. Kami mengesyorkan anda berjumpa dengan doktor anda sebelum memulakan Program Wholesome5 jika anda mempunyai masalah perubatan atau mengambil ubat preskripsi dan makanan tambahan. Kami tidak mengesyorkan Program Wholesome5 kepada wanita yang hamil atau menyusu.

YA, SAYA INGIN SERTAI SEKARANG!